Zonnepanelen merken

Amerisolaramerisolar-260w-as-6p30-260-poly_1_

Amerisolar is een grote producent van zonnepanelen met meer dan 19 jaar ervaring op de markt. Naast het produceren van zonnepanelen levert Amerisolar technische diensten, zoals onderhoud en installatie voor grootschalige zonnepaneelsystemen voor zijn klanten. In 2014 hebben de zonnepanelen van Amerisolar meer dan 820 Megawatt geproduceerd, wat gelijk staat aan groene stroom voor 820.000 huishoudens.

Keurmerken

De zonnepanelen van Amerisolar zijn gecertificeerd door verschillende grote keuringsdiensten. Er zijn onder andere certificaten toegekend van UL, TÜV, KTL, MCS en CEC. Daarnaast beschikt Amerisolar over 2 ISO certificaten. Voor meer informatie over keurmerken verwijzen we u door naar onze pagina: keurmerken en certificaten.

Soorten producten

Er zijn 23 verschillende soorten zonnepanelen in de categorieën monokristallijn en polykristallijn. Ook hebben ze één dunne film zonnepaneel in het assortiment. De garantie voor de zonnepanelen is 12 jaar op de producten zelf en Amerisolar geeft 30 jaar vermogensgarantie op zijn producten.

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com