Zonnepanelen merken

BYDbyd_solar_pv_module_eva-free_image_byd

BYD staat voor Build Your Dreams en is gespecialiseerd in zonnepanelen. Sinds 1995 is het bedrijf bezig met het optimaliseren van de zonnepanelenproductie. Naast het produceren van zonnepanelen houdt BYD zich ook bezig met het produceren van elektrische auto’s, LED lampen, batterij-energieopslagstations, zonneboerderijen en vele andere groene stroomconcepten. BYD is druk bezig met innoveren op de zonne-energiemarkt en doet dat door te zoeken naar alternatieven voor traditionele stroomopwekking.

Keurmerken

BYD heeft verschillende TÜV certificaten voor zijn zonnepanelen. De zonnepanelen zijn getest op potentie van verlies van energie en ze hebben een zandstralingstest ondergaan waarmee ze zonnepanelen bestralen met zand en vervolgens kijken naar hoe de zonnepanelen zich staande houden. Daarnaast zijn ze onderworpen aan een brandtest, waar vuur wordt geïntroduceerd aan het zonnepaneel om te kijken welke temperaturen het zonnepaneel aankan en hebben de panelen een bestendigheidstest voor zout en ammoniak ondergaan.

Soorten producten

BYD heeft 3 soorten zonnepanelen, namelijk de 24 serie, de 30 serie en de 36 serie. Deze zijn weer opgesplitst in 3 uitvoeringen, zoals de witte frame en witte onderlaag, zwart frame en witte onderlaag en de zwarte frame en zwarte onderlaag.

Op deze producten zit 12 jaar garantie en 30 jaar vermogensgarantie. BYD garandeert dat na 23 jaar nog minimaal 83,7% energie door het zonnepaneel wordt opgenomen ten opzichte van de aanschafdatum.

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com