Zonnepanelen merken

Diehl AKOdiehl-ako

Diehl AKO is een Duits bedrijf, dat in 2004 is gestart met het produceren van omvormers. Het bedrijf was voorheen onderdeel van de Diehl Group. Echter is het bedrijf in 2013 zelfstandig geworden en vanwege de technologische achtergrond is er voldoende kennis aanwezig voor de ontwikkeling van omvormers voor zonnepanelen.

Diehl Ako PLATINUM® behoort met een rendement van boven de 98% tot de beste van zijn soort. De omvormers van Diehl zonder transformator behoren tot de meest efficiënte omvormers in hun vermogensklasse die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. De omvormers van Diehl zijn daarmee ook efficienter dan de omvormers van SMA en REFUsol in dezelfde vermogensklasse.

Diehl Ako produceert zeer gebruiksvriendelijke en krachtige toestellen die buitengewoon geruisloos zijn. De omvormers van Diehl Ako houden de opbrengstgegevens gedurende 30 jaar vast, zodat u gemakkelijk uw rendement kunt berekenen. De opgeslagen gegevens zijn gemakkelijk dag en nacht af te lezen. De omvormers zijn erg betrouwbaar en hebben daarom een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Kijk hier voor meer informatie over soorten omvormers.

diehlako

 

Zonnepanelen_offerte_vergelijken

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com