Zonnepanelen merken

IBCibc-solar-polysol-260zx

IBC is een Duitse zonnepanelenfabrikant. Het is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van zonnepanelen. IBC noemt zichzelf marktleider en richt zich op het waarborgen van de kwaliteit van de zonnepanelen. Alle zonnepanelen van IBC worden in Duitsland geproduceerd en ontworpen.

Keurmerken

De zonnepanelen van IBC zijn voorzien van belangrijke kwaliteitscertificeringen en getest door verschillende keuringsdiensten zoals TÜV, VDE, SGS en het Fraunhofer Institut. Naast het voeren van deze certificaten heeft IBC een eigen testcentrum van 3000 m2 waar ze continu hun zonnepanelen testen onder verschillende omstandigheden.

Soorten producten

IBS heeft zonnepanelen van monokristallijn, polykristallijn en van dunne film. Ook maakt IBS een onderscheid in de zonnepanelen met de EcoLine en PremiumLine. De EcoLine is voornamelijk voor particulieren en is wat goedkoper dan de PremiumLine. De EcoLine serie heeft drie varianten, genaamd DS, LS en MS. De PremiumLine heeft twee varianten: TX en TX Black. IBS geeft 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com