Zonnepanelen merken

Sharpsharp-nd1-250

Sharp staat voornamelijk bekend door zijn televisies en beeldschermen, maar produceert ook zonnepanelen. Al sinds 1959 is Sharp bezig met het ontwikkelen van producten die zonne-energie omzetten in stroom, maar in 1992 zijn daadwerkelijk de eerste lijn zonnepanelen van de band gerold. In 2013 heeft Sharp het voor elkaar gekregen een zonnecel te ontwikkelen met de hoogste efficiëntie, namelijk eentje van 44,4%.

Keurmerken

Sharp heeft verschillende keurmerkcertificeringen en ISO certificaten. Op ieder zonnepaneel zijn individueel certificaten afgegeven door de TÜV en DVE.

Soorten producten

Sharp heeft zeven soorten zonnepanelen in het assortiment. Drie daarvan zijn gemaakt van polykristallijn zonnecellen en vier panelen zijn voorzien van monokristallijn zonnecellen. Alle zonnepanelen worden geproduceerd in Duitsland en zijn van hoge kwaliteit. Sharp geeft 10 jaar productgarantie mee en 25 jaar vermogensgarantie. Na 10 jaar moeten de zonnepanelen nog minimaal een vermogen van 90% hebben en na 25 jaar minstens 80% ten opzichte van het originele vermogen.

Zonnepanelen_offerte_vergelijken

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com