Zonnepanelen merken

Yingli Solarpopup_1382977102solar2

Yingli Solar is één van de grootste producenten van zonnepanelen. Er zijn minstens 60 miljoen zonnepanelen verscheept van dit merk naar meer dan 90 landen. De zonnepanelen zijn getest onder elk denkbare klimaat en omgeving. Alle zonnepanelen van Yingli Solar leveren momenteel in totaal 2.45 Gigawatt aan energie per jaar op. Dat houdt in dat Yingli met zijn zonnepanelen 2,45 miljoen huishoudens van groene stroom voorziet.

Keurmerken

Yingli Solar zonnepanelen gebruikt zelfs bij haar eigen productie zonnepanelen. Zo gebruiken ze groene stroom om hun eigen producten te maken zodat ze minder energie gebruiken van elektriciteitscentrales of oliebronnen. Yingli heeft van de TÜV Rheinland een keurmerk gekregen genaamd de Product Carbon Footprint Verificatie; dit heeft te maken met de CO2-uitstoot per product. TÜV Rheinland is een belangrijke keurdienst in Duitsland met een specialisatie in zonne-energie en het testen van zonnepanelen.

Soorten producten

Yingli Solar heeft 2 soorten zonnepanelen in het assortiment. De Panda Cell Series (monokristallijn) en de YGE Cell Series (polykristallijn). Op deze zonnepanelen zit 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Zo garandeert Yingli dat de panelen na 23 jaar nog minimaal 83,7% energie opnemen ten opzichte van de energieopname op de aanschafdatum.

Vragen of hulp nodig?

Lisa Verhoeven
Zonnepanelen Expert
info@zonnepanelengids.com