','

'); } ?>

Zonnepanelen in Breda

Breda loopt momenteel nog wat achter in vergelijking met de rest van Noord-Brabant, als het gaat om zonnepanelen. Echter willen veel inwoners de stad verduurzamen. Enkele gebieden in Breda, zoals het centrum en de wijk Ginneken hebben een beschermd stadsgezicht. Voor huizen die hier staan dient dan ook een vergunning aangevraagd te worden voor de installatie van zonnepanelen. In de rest van de gemeente Breda is het mogelijk om zonder vergunning zonnepanelen te plaatsen. Er kan dus gezegd worden dat Breda geschikte daken heeft voor zonnepanelen.

De gemeente Breda wil graag klimaatneutraal worden en stimuleert diverse initiatieven waarmee de stad duurzamer wordt. Met de Energiebespaarlening kunt u tegen een gunstige rente geld lenen om te investeren in zonnepanelen. De rente staat vast gedurende de hele looptijd van de lening en kan boetevrij afgelost worden. De lening kunt u afsluiten met een looptijd van 7, 10 of 15 jaar.

Voor hulp bij de aanvraag van subsidies kunt u in Breda terecht op deze pagina. U ziet daar ook de contactgegevens indien u vragen heeft over de subsidieregelingen.

Breda is een zeer geschikte stad voor zonnepanelen met een aantal zonuren dat kan oplopen tot 1550 per jaar. Hierdoor kunt u in Breda veel rendement halen uit uw zonnepanelen.

zonnepanelen Breda
Rate this post