','

'); } ?>

Zonnepanelen in Eindhoven

De gemeente Eindhoven vindt duurzaamheid erg belangrijk. Er wordt dan ook gestreefd om in 2045 een energie neutrale stad te zijn. Alle energie die nodig is, zal op dat moment duurzaam opgewekt moeten worden. De stad heeft daarom diverse initiatieven om inwoners te activeren om zich in te zetten voor een duurzamere stad. Iedereen die in Eindhoven woont kan gemakkelijk via de Zonatlas opzoeken of zijn dak geschikt is voor zonnepanelen en of dat rendabel zal zijn.

Inwoners kunnen via de energiebesparingslening geld lenen tegen een lage rente van 2%, zodat geïnvesteerd kan worden in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen. Deze lening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- en kent een looptijd van 10 of 15 jaar. Er zijn verschillende voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor deze lening. Zo mag bijvoorbeeld de WOZ-waarde van de woning niet hoger zijn dan € 500.000,-. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden kunt u hier terecht.

Het gemiddelde totaal aantal zonuren per jaar in Eindhoven is 1.390. Dit is onder het gemiddelde van Nederland. Echter levert dit niet automatisch problemen op. Omdat panelen tegenwoordig van zeer goede kwaliteit zijn, leveren ze ook bij bewolkt weer nog voldoende energie op. Bovendien verhogen de zonnepanelen daardoor ook de waarde en verkoopbaarheid van uw huis.

Zonnepanelen Offerte
5/5 - (7 stemmen)