','

'); } ?>

Zonnepanelen in Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden ziet duurzaamheid als basis voor nieuwe ontwikkelingen in de samenleving. Zowel op het gebied van economie, en natuur & milieu als op het gebied van sociaal-culturele aspecten. Daarom heeft Leeuwarden speciaal voor haar inwoners een energieloket, genaamd SLIM wonen in Leeuwarden. Hier kunt u terecht voor onafhankelijk advies, subsidies en goedkope financieringen omtrent duurzaamheid. Verder kunt u met de online Zonnekaart bekijken in hoeverre uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel zonnepanelen u zou kunnen plaatsen.

.

.

Mocht u onvoldoende (spaar)geld hebben om te kunnen investeren in zonnepanelen, dan is het mogelijk om een gunstige duurzaamheidslening aan te gaan. Daarnaast verleent de gemeente Leeuwarden diverse subsidies om energiezuinigheid in uw huis te stimuleren.

Het gemiddeld aantal zonuren in Leeuwarden is 1475. Dit is iets lager dan het gemiddelde in Nederland, maar is niet problematisch wanneer u over zou willen gaan op zonnepanelen. Ook bij bewolkt weer wekken de zonnepanelen van tegenwoordig voldoende energie op.

zonnepanelen gids
5/5 - (5 stemmen)